JÍDELNÍ LÍSTEK

Degustační menu

  • Hovězí&vejce

    hovězí tatarák, šalotka, sušená rajčata, vejce
    Sommeliér doporučuje - Chardonnay Maurus DOC Isonzo, Masut da Rive, Friuli, Itálie (80,- / 0,5dl)

  • Kopr&houby

    tradiční kulajda, houby, křepelčí vejce
    Sommeliér doporučuje – Veltlínské zelené, vinařství Herzánovi, pozdní sběr, Kobylí, Česká republika (41,- / 0,5dl)

  • Sumec&zelenina

    pečený sumec, pošírovaná zelenina, lanýžová emulze
    Sommeliér doporučuje – Soave Classico DOC Castel Cerino, Azienda Coffele, Veneto, Itálie (46,- / 0,5dl)

  • Játra&houby

    hovězí žebro, BBQ omáčka, kimchi, jasmínová rýže
    Sommeliér doporučuje – Barolo Serralunga d´Alba DOCG, Azienda Vinicola, Palladino, Piemont, Itálie (145,- / 0,5dl)

  • Mák&švestka

    makový koláček se švestkami, čokoládová zmrzlina
    Sommeliér doporučuje – Passito Toscana San Germano Bianco IGT, Tenuta di Ghizzano, Tuscany, Itálie (185,- / 0,5dl)

  • Cena degustačního menu 890 Kč

Předkrmy

  • Husa&dýně 255 Kč

    terinka z husích jater marinovaných v červeném víně, čatní z dýně a jablek
    Sommeliér doporučuje – Passito Toscana San Germano Bianco IGT, Tenuta di Ghizzano, Tuscany, Itálie (185,- / 0,5dl)

  • Hovězí&vejce 185 Kč

    hovězí tatarák, šalotka, sušená rajčata, vejce
    Sommeliér doporučuje - Chardonnay Maurus DOC Isonzo, Masut da Rive, Friuli, Itálie (80,- / 0,5dl)

Polévky

  • Kopr&houby 79 Kč

    kulajda, kopr, brambory, houby, křepelčí vejce
    Sommeliér doporučuje – Veltlínské zelené, vinařství Herzánovi, pozdní sběr, Kobylí, Česká republika (41,- / 0,5dl)

  • Dle denní nabídky 79 Kč

Hlavní chody

  • Sumec&zelenina 309 Kč

    pečený sumec, pošírovaná zelenina, lanýžová emulze
    Sommeliér doporučuje – Soave Classico DOC Castel Cerino, Azienda Coffele, Veneto, Itálie (46,- / 0,5dl)

  • Houby&kachna 285 Kč

    restované houby s little gem, grilované kachní prso
    Sommeliér doporučuje – Gavi di Gavi Massimiliano DOCG, Marchese Luca Spinola, Piemont, Itálie (71,- / 0,5dl)

  • Kanec&šípky 245 Kč

    kančí kýta se šípkovou omáčkou, žemlový knedlík
    Sommeliér doporučuje – Chianti Colli Sensi DOCG, Vincenzo Cesani, Tuscany, Itálie (48,- / 0,5dl)

  • Králík&čočka 270 Kč

    králičí stehno, zelená čočka, špičaté zelí, bylinky
    Sommeliér doporučuje – Pinot Grigio DOC Isonzo, Masut da Rive, Friuli, Itálie (48,- / 0,5dl)

  • Sýr&noky 219 Kč

    grilovaný kravský sýr, restované noky s pečenou dýní a hlívou
    Sommeliér doporučuje – Gavi di Gavi Massimiliano DOCG, Marchese Luca Spinola, Piemont, Itálie (71,- / 0,5dl)

  • Špecle&brynza 245 Kč

    restované špecle s ovčí brynzou, kysané zelí, křupavá cibule
    Sommeliér doporučuje – Gavi di Gavi Massimiliano DOCG, Marchese Luca Spinola, Piemont, Itálie (71,- / 0,5dl)

  • Steak&zelený pepř

    steak dle denní nabídky, omáčka ze zeleného pepře, grilovaná zelenina
    Sommeliér doporučuje – Barolo Serralunga d´Alba DOCG, Azienda Vinicola, Palladino, Piemont, Itálie (145,- / 0,5dl)

Malá jídla

  • Bylinkový salát s olivami, sušená rajčata, feta sýr 185 Kč
  • Prkno farmářských uzenin a sýru 180 Kč
  • Marinované kozí sýry v bylinkách, jablkové chutney 150 Kč

Přílohy

  • Rozpečená bageta 45 Kč
  • Pečené brambory s bylinkami 45 Kč
  • Zeleninový salát 79 Kč

Dezerty

  • Mák&švestka 135 Kč

    makový koláček se švestkami, čokoládová zmrzlina
    Sommeliér doporučuje – Passito Toscana San Germano Bianco IGT, Tenuta di Ghizzano, Tuscany, Itálie (185,- / 0,5dl)

  • Dezerty dle denní nabídky
  • Domácí sorbet dle denní nabídky 30 Kč

Informace o výskytu alergenů v pokrmech žádejte u obsluhy.

Prvotřídní kuchyně, jedinečný prostor, lokální suroviny. To je naše

ZÁŽITKOVÁ RESTAURACE

Neváhejte nás kontaktovat, uděláme pro Vás to nejlepší

REZERVACE

nebo